Konferensaktiviteter

Vi tror på kraften i samarbete och hur det kan stärka ditt team. Våra konferensaktiviteter är utformade för att utmana och inspirera deltagarna att arbeta tillsammans, lösa problem och bygga starka relationer. Ditt team kommer att lära sig att lita på varandra, kommunicera effektivt och nå gemensamma mål.

I en värld där tempo och krav ständigt ökar, är balans avgörande för att upprätthålla välbefinnande och produktivitet. För att lyckas måste man börja inifrån. Våra konferensaktiviteter inkluderar inspirerande föreläsningar, workshops och aktiviteter som hjälper ditt team växa.

Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd upplevelse för din grupp, där teambuilding, balans och inre harmoni står i centrum. Tillsammans kommer vi att skapa minnen som kommer att vara en källa till inspiration och motivation långt efter att konferensen är över.

Kontakta oss idag för att börja planera din nästa konferensaktivitet och ta det första steget mot att skapa ett starkare, mer harmoniskt och framgångsrikt team!

Teambuilding

Våra teambuildingaktiviteter är inte bara en chans att ha roligt och koppla av med dina kollegor, de är strategiskt utformade för att förbättra samarbete, kommunikation och kreativ problemlösning.

Tidsåtgång: anpassas efter er grupp och era önskemål.

Körsång

Söker du en aktivitet som ger en härlig dos av energi, fokus och arbetsglädje för dig och dina kollegor? Vill ni ta ert team till helt nya höjder? Sök inte längre – svaret är körsång! Att sjunga tillsammans stärker gemenskapen, sänker stress och främjar kreativiteten: Det passar därför perfekt som teambuildingaktivitet.

Tidsåtgång: 30 minuter – 3 timmar beroende på upplägg.

Stresshantering – Framgång börjar med inre harmoni

I dagens hektiska arbetsmiljö är det lätt att bli överväldigad av stress och press. Då är ett effektivt sätt till framgång att stanna upp, andas och vara närvarande i ögonblicket. Det är precis vad våra mindfulness- och stresshanteringsaktiviteter erbjuder – en väg till ökad prestation genom inre harmoni. Vi anpassar innehållet till just era behov.

Vi erbjuder även coachande handledning: en möjlighet till individuell- och gruppcoaching för en positiv förändring och ett arbetsliv i balans. Coachingen görs med fördel efter konferensen när ni är tillbaka i vardagen igen.

Tidsåtgång: anpassas efter er grupp och era önskemål.

Soundhealing

Upptäck en ny nivå av stresshantering med helande vibrationer som balanserar kropp och sinne. Unna er en timmes underbar soundhealing vars ljud och vibrationer kommer att hjälpa er slappna av och uppnå ett inre lugn samt frigöra mentala blockeringar i kroppen.

Tidsåtgång: 30 minuter – 1 timme.

Hitta ditt inre lugn – kombination av soundhealing och parfymskapande

Upptäck en ny nivå av stresshantering med helande vibrationer som balanserar kropp och sinne. Unna er en timmes underbar soundhealing vars ljud och vibrationer kommer att hjälpa er slappna av och uppnå ett inre lugn samt frigöra mentala blockeringar i kroppen.
Efter soundhealingen får ni en genomgång av eteriska oljor samt göra en flaska med parfymen "Inner peace" som deltagarna får ta med sig hem – perfekt att använda när man känner att man behöver koppla av och hitta sitt inre lugn.
 
Tidsåtgång: 2 timmar

Inspirationsföreläsningar

Vi tror på kraften av förändring och hur den kan omvandla ditt liv både på och utanför arbetsplatsen. Våra föreläsningar är utformade för att väcka din inre potential, öka din medvetenhet och leda dig mot en mer framgångsrik och harmonisk tillvaro.
 
Tidsåtgång: ca 1 timme

Utveckla ditt ledarskap

Ledarskap är en färdighet som kan utvecklas och förbättras kontinuerligt. Oavsett om du är en ny ledare som vill bygga en solid grund eller en erfaren ledare som strävar efter att finjustera dina färdigheter, så kommer vår workshop att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att nå dina mål. Innehållet anpassas efter er grupp och era önskemål.
 
Tidsåtgång: anpassas efter er grupp och era önskemål

Ölprovning

En bryggare från lokala Hönsinge Bryggeri pratar öl, ingredienser och går igenom bryggprocessen. Avslutas med en provsmakning av deras fem ölsorter.
 
Tidsåtgång: 60-90 minuter

Vinprovning

Vinprovning grund (med cert. sommelier)
Ni provar igenom 4-6 olika druvtypiska viner och lär er grunderna i vinmakandet

Tidsåtgång: 1,5 – 2 timmar

Vinprovning ”mousserande viner – Vi bubblar” (med cert. sommelier)
Vi provar 4-5 olika mousserande viner varav 1 är från Champagne.

Tidsåtgång: ca 2 tim

Chokladprovning

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Så varför vänta? Ta det första steget mot att skapa ett starkare, mer harmoniskt och framgångsrikt team! Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan anpassa våra aktiviteter för att möta era unika behov.

Kontakta oss för en offert

Boka ett bord

Vid speciella önskemål eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

OBS! Bokningen är inte är klar förrän vi har bekräftat den.