Konferens & Fest

Kom till oss och andas in ny energi!
Det unika i att ha en konferens eller ett event på Villa Beddingestrand är möjligheten att ha platsen helt för er själva.

Här kan ni verkligen dra nytta av den friska havsluften och integrera en unik blandning av aktiviteter och mötesformat som kommer att göra ert evenemang minnesvärt. Vi erbjuder även konferensaktiviteter såsom till exempel teambuilding, stresshantering, körsång samt öl- vin- och chokladprovningar. Vi ser fram emot att välkomna er till Villa Beddingestrand och göra er konferens eller event till något alldeles extra!

Ni kommer att få njuta av god mat från en lokal krog alternativt ta en skön promenad till en närliggande restaurang under lunchen. Efter en intensiv dag med fokuserat arbete, är det viktigt att skapa tid för avkoppling och välbefinnande. Varför inte avsluta konferensdagen på ett sätt som ger ditt team en chans att koppla av och återhämta sig? Oavsett om du väljer ta ett uppfriskande dopp från bryggan, grilla delikatesser i vår grillkåta eller boka någon av våra konferensaktiviteter ger det er möjlighet att ladda om och komma tillbaka med ny energi och klarhet. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd upplevelse för just er. Klicka in här för att läsa mer om de aktiviteter vi erbjuder och ta det första steget mot att skapa ett starkare, mer harmoniskt och framgångsrikt team!

Vi hjälper er med allt från ett kortare frukostmöte till en flerdagarskonferens med övernattning. Konferenslokalen är anpassad för ca 15-65 personer.

Till konferens ingår alltid whiteboard, projektor, duk, trådlöst headset, papper, penna, vatten, kaffe/the och frukt. Det finns tillgång till fritt wifi i alla lokaler.

Kontakta oss för en offert

Boka ett bord

Vid speciella önskemål eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

OBS! Bokningen är inte är klar förrän vi har bekräftat den.