Om oss

Med Beddingestrands mysiga natur och bykänsla tog vi oss an att skapa en oas för både privatpersoners semestermål och företagarnas konferensbehov.

Ett fantastiskt roligt arbete med att skapa en rogivande plats i ett naturvackert område längs med sydkusten med havet som granne och oändliga möjligheter.

Vår vision är att kunna erbjuda avkoppling tillsammans med god mat och aktiviteter genom bra samarbeten med omkringliggande verksamheter.

Att se vårt och andras gemensamma arbete att blomstra, ser vi som ett spännande projekt.

Vi som driver Villa Beddingestrand heter Cecilia och Ronnie.
Till vår hjälp har vi Rose-Marie, Malin, Stella, Ebba, Meja, Stella, Linnea, Maya, Hanna, Maj-Lena, Gun, Ellen och Amelia

Vårt team utvecklas för varje år som går och det blir bara roligare och roligare. Vi alla trivs och brinner för våra gäster som både är återkommande och nya.

Vi önskar alla välkomna till oss!

Hösten 2019 tog vi över Villa Beddingestrand som då hette Pensionat Rosengården. Detta var en verksamhet som hade erbjudit Bed & Breakfast under många år.

Under vintern och våren 2020 var det mycket arbete med den utvändiga miljön. Det blev en stenlagd entré och uteplats på baksidan. Namnet ändrades då till Pensionat Beddingestrand och Bullboden startades.

Sedan drabbades vi av Covid-19 och hela världen stannade upp. Sommaren blev inte som vi hade hoppats.

Under hösten 2020 och våren 2021 fortsatte arbetet med den utvändiga miljön. Stenläggning av ytterligare uteplatser m.m.

Högsäsongen 2021 blev något bättre eftersom vi fick träffas lite mer under en period. Tyvärr så blev inte Bullboden det som vi hade hoppats på så därför fick den verksamheten läggas ner.

Under hösten 2021 påbörjades arbetet med att starta ett våffelcafé och under våren 2022 kunde byggnationen av vårt nya uterum starta. Med lite förändring av vår verksamhet gjordes också ett namnbyte till Villa Beddingestrand där både Bed & Breakfast, fest & konferens och Våffelcafé inkluderas. 

Säsongen 2022 fick vi fler gäster på vårt Bed & Breakfast och startade upp våffelcafeét.

Inför säsongen 2023 har vi jobbat med lite småjusteringar så som målning av alla golven på andra plan, skapat en möjlighet att ta emot fler gäster i vår trädgård, infört program för appbeställningar i frukost och café m.m.

Inför säsongen 2024 har arbetet fortsatt för att göra upplevelsen bättre för våra gäster. Två av våra rum har renoverats och inretts i vintage-stil, konferenslokalen har fått ett litet ansiktslyft och köket har fått fler hjälpmedel för att effektivisera.

Hoppas vi får träffa er under säsongen!

Kontaktuppgifter

Adress

Kontaktformulär

Boka ett bord

Vid speciella önskemål eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

OBS! Bokningen är inte är klar förrän vi har bekräftat den.